Fakta rubriker
  Sök på Gravid.se
 
 
  Gratis försäkring
erbjuder kvinnor som väntar barn en gratis MammaBarn Försäkring. Läs också om VäntaBarn Försäkringen som ger ett mer omfattande skydd. Båda kan du teckna direkt här.
  Liberoklubben
bjuder på medlems- skap i Liberoklubben. Du får möjlighet att hämta leksak och varuprover helt gratis. Anmäl direkt här.
 
  Fakta under graviditeten

Faktadelen på Gravid.se är en av de största delen. Vi har fler än 100 sidor med fakta om allt möjligt. Klickar du på olika huvudrubriker i sidomenyn till vänster kommer information fram och ofta även nya menyalternativ att välja som passar under respektive huvudrubrik.

Under vår faktaavdelning hittar du allt som är viktigt under själva graviditeten. Söker du information före respektive efter graviditeten väljer du dessa områden istället.

Är det något speciellt ni saknar inom detta område, hör gärna av er så vi kan komplettera. Vår stående ambition är att vara den mest heltäckande svenska sajten om graviditet och hur det är för kvinnan som gravid.

Missa inte att teckna vår Gratis MammaBarn försäkring.

 

 
  Mammas Mat & Hälsa
 

Ett av våra större faktaområden är Mammans Mat & Hälsa. Det området innehåller alltifrån lämplig mat och vad man inte bör äta - men även information om olika åkommor och problem som inte är ovanliga under graviditeten.

Läs mer här.

 
"Kärlekens Mirakel"
  Graviditetstest

Hur vet man om man är gravid? Läs mer om hur graviditetstest fungerar.

 

  Bilbarnstol

Det är mycket att tänka på när man ska köpa babyskydd och bilbarnstol. Gravid.se har tagit fram information i samarbete med Akta Graco, som är en av de ledande bilbarnstolstillverkarna i Sverige och Europa. Vad bör man tänka på? Var köper man dessa? Risker etc? Läs mer om Bilbarnstolar

 

  Kvinnas hälsotillstånd

Kvinnans hälsotillstånd Hur ska man motionera om man är gravid? Vad kan man göra åt halsbränna, underlivssvamp, värk, järnbrist, förkylning eller hemorrojder?

Det finns massor av hälsofrågor kring graviditeten. Läs mer om ämnet under Mammas mat och hälsa.

 

  Sex under graviditeten

Hela graviditeten handlar om förändring. Även sexualiteten förändras. Ibland till det bättre, ibland till det sämre. Generellt tycks det vara så att det sexuella intresset avtar allt eftersom graviditeten fortskrider. Är det farligt för fostret? Läs mer om sex under graviditeten.

 

  Motion under graviditeten

motion under graviditet kan verka både lugnande och vitaliserande för både kropp och själ. Experter är också ense om att barnet blir både friskare och gladare. Genom att motionera regelbundet håller du kroppen i trim för den fysiska utmaning som graviditeten innebär.

Läs mer om motion och gravid

 

Problem med att hitta?
Klicka här för sitemap och innehållsförteckning.

 

 
 
 
 
  Annonser!
 
 
 
Gravid AB. Alla rätter reserverade